Skip to Main Content
Jeg leter etter
hidden1hidden2

 

1. CFM-teknologi (Controlled Fluid Management)

Controlled Fluid Management-teknologi (CFM) er en kombinasjon av kontrollert luftstrøm, absorberende bandasje og et distalt kanister, så Avance Solo NPWT-systemet kan levere kontinuerlig, regulert undertrykk      .

hidden1hidden2

 

 

2. Pumper

Regulerer trykket for å levere et kontinuerlig undertrykk på -125 mmHg  . Regelmessig syklus i pumpen sikrer at væsken kontinuerlig transporteres til kanisteret, og at vakuumet opprettholdes ved målnivåene      .

hidden1hidden2

 

 

3. Kanister på 50 ml

Overflødig væske overføres til kanisteret, noe som reduserer risikoen for at bandasjen blir helt mettet  . Kanisteret kan byttes av kliniker, lekperson eller pasienten selv    .

hidden1hidden2

 

 

4. Sikkerhet

Visuelle signaler og lydalarmer for lekkasje, blokkering og lavt batterinivå bidrar til å sikre at behandlingstap eller systemproblemer løses umiddelbart, slik at behandlingen kan fortsette        .

hidden1hidden2

 

 

5. Safetac teknologi

Avance Solo bandasjer med Safetac® hefteteknologi har vist seg å minimere skade på såret og omkringliggende hud ved fjerning av bandasje        , og for å minimere smerte for pasienten under fjerning av bandasjen    .

hidden1hidden2

6. Skum og bandasje med heftekant

Avance Solo bandasjer med heftekant vil fortsette å absorbere sårvæske selv om det negative trykket går tapt, og tilpasser seg kroppens konturer på områder som er vanskelige å bandasjere, f.eks. knær  . Kan brukes med Avance Solo skum.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Hvordan bruke

Se denne instruksjonsvideoen for å lære hvordan du bruker Avance Solo-systemet.

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Slik fungerer det

Veiledningene våre om hvordan du bruker Avance Solo omfatter blant annet hvordan du skifter kanisteret, oppnår forsegling og hva de ulike alarmene betyr, samt andre smarte tips og triks. Klikk nedenfor for å lære mer.

Bruke systemet

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Snakk med oss om Avance Solo
 
 

'References'

Kontakt oss
Mölnlycke Lukk

Bekreftelse for helsepersonell

Informasjonen på siden du vil åpne, er kun beregnet for helsepersonell. Ved å klikke i ruten nedenfor bekrefter du at du er helsepersonell.