Skip to Main Content
Jeg leter etter
hidden1hidden2

 

1. CFM-teknologi (Controlled Fluid Management)

Controlled Fluid Management-teknologi (CFM) er en kombinasjon av kontrollert luftstrøm, absorberende bandasje og et distalt kanister, så Avance Solo NPWT-systemet kan levere kontinuerlig, regulert undertrykk      .

hidden1hidden2

 

 

2. Pumper

Regulerer trykket for å levere et kontinuerlig undertrykk på -125 mmHg  . Regelmessig syklus i pumpen sikrer at væsken kontinuerlig transporteres til kanisteret, og at vakuumet opprettholdes ved målnivåene      .

hidden1hidden2

 

 

3. Kanister på 50 ml

Overflødig væske overføres til kanisteret, noe som reduserer risikoen for at bandasjen blir helt mettet  . Kanisteret kan byttes av kliniker, lekperson eller pasienten selv    .

hidden1hidden2

 

 

4. Sikkerhet

Visuelle signaler og lydalarmer for lekkasje, blokkering og lavt batterinivå bidrar til å sikre at behandlingstap eller systemproblemer løses umiddelbart, slik at behandlingen kan fortsette        .

hidden1hidden2

 

 

5. Safetac teknologi

Avance Solo bandasjer med Safetac® hefteteknologi har vist seg å minimere skade på såret og omkringliggende hud ved fjerning av bandasje        , og for å minimere smerte for pasienten under fjerning av bandasjen    .

hidden1hidden2

6. Avance Solo Adapt film og skum

En formbar film som gir effektiv forsegling for behandling med undertrykk    , samt et 3 cm tykt skum som kan klippes til sårets form og fylle sårhulen. Kan brukes sammen med Mepitel® sårkontaktlag for å unngå at skummet fester seg til vevet.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Hvordan bruke

Se denne instruksjonsvideoen for å lære hvordan du bruker Avance Solo Adapt-systemet.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Slik fungerer det

I våre veiledninger i bruk av Avance Solo Adapt kan du blant annet finne ut hvordan du skifter kanister, hvordan forsegle og hva de ulike alarmene betyr, samt andre smarte tips og triks. Klikk nedenfor for å lære mer.

Bruke systemet

hidden1hidden2
Snakk med oss om Avance Solo
 
 

'References'

Kontakt oss
Mölnlycke Lukk

Bekreftelse for helsepersonell

Informasjonen på siden du vil åpne, er kun beregnet for helsepersonell. Ved å klikke i ruten nedenfor bekrefter du at du er helsepersonell.